מתכון שניצלים של בית

פורסם על ידי: bigmama | בתאריך: 18/12/2016
זמן הכנה
15 דקות
זמן בישול
30 דקות
רמת הקושי
קלה
כמות סועדים
10 אנשים
סוג הארוחה
ארוחת צהריים

המצרכים הדרושים

10 בינוני
חזה עוף דק
6 כפות
חרדל
2 כפיות
מלח
1 כפיות
פלפל שחור
1/2 חבילה
פירורי לחם מסוג פנקו
2 כוסות
שמן קנולה

שניצלים של בית

פעם אמרו שיש המון סוגים של שניצלים.

אבל לא היה ולא יהיה כמו שניצל ביתי של פעם!

אז איך עושים את זה?

הנה המתכון המנצח!

שלבי הכנה

  1. חמנקים את חזות העוף מגידים לבנים
  2. שמים את כל חזות העוף בקערה ושמים 6 כפות חרדל
  3. משפשפים את העוף היטב בחרדל עד אשר יהיה ספוג כולו בטעמים
  4. מכינים צלחת עם פירורי לחם (עדיף מסוג פנקו), מלח ופלפל שחור
  5. מחממים שמן קנולה במחבת (עדיף יצוקה) עד לרתיחה
  6. יש לטבול את חזה העוף בפירורי הלחם היטב משני צדדיו ולטגן בשמן עז לקבלת צבע חום זהוב
  7. יש להוציא את השניצלים ולהניחם על נייר סופג לספיגת שאריות השמן

איך הייתה המנה?

כתיבת תגובה

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*