- זמן הכנה
- 15 דקות
- זמן בישול
- 30 דקות
- רמת הקושי
- קלה
- כמות סועדים
- 10 אנשים
- סוג הארוחה
- ארוחת צהריים
המצרכים הדרושים
- 10 בינוני
- חזה עוף דק
- 6 כפות
- חרדל
- 2 כפיות
- מלח
- 1 כפיות
- פלפל שחור
- 1/2 חבילה
- פירורי לחם מסוג פנקו
- 2 כוסות
- שמן קנולה
- 10 בינוני
- חזה עוף דק
- 6 כפות
- חרדל
- 2 כפיות
- מלח
- 1 כפיות
- פלפל שחור
- 1/2 חבילה
- פירורי לחם מסוג פנקו
- 2 כוסות
- שמן קנולה

פעם אמרו שיש המון סוגים של שניצלים.
אבל לא היה ולא יהיה כמו שניצל ביתי של פעם!
אז איך עושים את זה?
הנה המתכון המנצח!
שלבי הכנה
- חמנקים את חזות העוף מגידים לבנים
- שמים את כל חזות העוף בקערה ושמים 6 כפות חרדל
- משפשפים את העוף היטב בחרדל עד אשר יהיה ספוג כולו בטעמים
- מכינים צלחת עם פירורי לחם (עדיף מסוג פנקו), מלח ופלפל שחור
- מחממים שמן קנולה במחבת (עדיף יצוקה) עד לרתיחה
- יש לטבול את חזה העוף בפירורי הלחם היטב משני צדדיו ולטגן בשמן עז לקבלת צבע חום זהוב
- יש להוציא את השניצלים ולהניחם על נייר סופג לספיגת שאריות השמן
איך הייתה המנה?