מתכון עוגת תפוחים

פורסם על ידי: מאמאפוד | בתאריך: 07/11/2016
זמן הכנה
15 דקות
זמן בישול
45 דקות
רמת הקושי
קלה
כמות סועדים
5 אנשים
סוג הארוחה
קינוחים

המצרכים הדרושים

2 כפיות
סוכר חום
1 כפית
קינמון
4 בינוני
תפוח
1 כוס
סוכר
1 כוס
שמן
2 כוסות
קמח תופח
1 קורט
מלח

עוגת תפוחים

החורף ממש בפתח ועושה חשק לכוס תה חם, אבל הרבה יותר נחמד לשתות תה עם עוגה פריכה חמה חמה שיצאה הרגע מהתנור. לפני שאתם מרתיחים מים לתה הנה לכם מתכון פשוט לעוגת תפוחים טעימה שתעשה לכם את החורף יותר חמים ואוהב

שלבי הכנה

  1. חותכים לקוביות קטנות את התפוחים, שמים בקערה ומפזרים מעל את הסוכר החום ואת הקינמון.
  2. בקערה נפרדת מערבבים היטב את הביצים, סוכר, שמן, קמח וקורט מלח.
  3. מוסיפים את התפוחים לתערובת ומערבבים הכל היטב. מוזגים לשתי תבניות אינגלישקייק, מכניסים לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות ל- 45 דקות.

איך הייתה המנה?

כתיבת תגובה

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*