המצרכים הדרושים
- 1 כוס
- מיץ תפוזים
- 1 כוס
- שמן
- 3 בינוני
- ביצים
- 1 1/2 כוסות
- סוכר
- 1 1/2 כוסות
- קמח תופח
- 1/2 כוס
- קוקוס
- 1 כפית
- תמצית וניל
- 1 כוס
- מיץ תפוזים
- 1 כוס
- שמן
- 3 בינוני
- ביצים
- 1 1/2 כוסות
- סוכר
- 1 1/2 כוסות
- קמח תופח
- 1/2 כוס
- קוקוס
- 1 כפית
- תמצית וניל

ריחם המשכר של התפוזים כבר עוטף אותנו עם תחילתו של החורף.
דמיינו את הגשם בחוץ ואתן יושבות תחת השמיכה עם כוס תה מתוק ופרוסת עוגת תפוזים קוקוס מפנקת…
העוגה הינה עוגה רכה ומנחמת, בעלת ריח וטעם הדרים.
שלבי הכנה
- מפרידים את החלבונים מהחלמונים
- מקציפים במיקסר את החלבונים (הלבן) ומוסיפים בהדרגה את הסוכר, עד שמתקבלת תערובת סמיכה.
- לאחר שסיימתם להקציף, הוסיפו לתערובת בהדרגה: חלמונים, קמח, שמן, קוקוס, מיץ התפוזים ואת טיפות הווניל.
- יש לערבב היטב, למזוג לתבנית אינגלישקייק ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות לחצי שעה או עד שתוקעים קיסם והוא יוצא יבש.
איך הייתה המנה?