מתכון תפוחי אדמה בתנור עם רוזמרין

פורסם על ידי: bigmama | בתאריך: 05/11/2016
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
45 דקות
רמת הקושי
קלה
כמות סועדים
6 אנשים
סוג הארוחה
ארוחת צהריים

המצרכים הדרושים

3 חצי צרור
רוזמרין
3 בינוני
תפוח אדמה

תפוחי אדמה בתנור עם רוזמרין

תפוחי אדמה בשמן זית ורוזמרין

שלבי הכנה

  1. חתכי 3 תפוחי אדמה לאורך
  2. שימי את 6 החצאים בתבנית מתכת חד פעמית
  3. שפכי על תפוחי האדמה שמן זית בנדיבות, מלח גס ופלפל שחור גרוס
  4. מרחי היטב את השמן והתבלינים על תפוחי האדמה
  5. הוסיפי לתבנית 3 גבעולי רוזמרין והניחי את תפוחי האדמה כאשר הקליפה כלפי מעלה
  6. חתכי חריצים אלכסונים בכל "סירת תפוח אדמה"
  7. הכניסי לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות כאשר החצאים הפוכים (החלק השטוח כלפי מטה)
  8. יש לאפות כ 45 דקות עד שעה, תלוי בתנור, עדיף בטורבו

איך הייתה המנה?

כתיבת תגובה

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the socialchef internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*