- זמן הכנה
- 10 דקות
- זמן בישול
- 45 דקות
- רמת הקושי
- קלה
- כמות סועדים
- 6 אנשים
- סוג הארוחה
- ארוחת צהריים
המצרכים הדרושים

תפוחי אדמה בשמן זית ורוזמרין
שלבי הכנה
- חתכי 3 תפוחי אדמה לאורך
- שימי את 6 החצאים בתבנית מתכת חד פעמית
- שפכי על תפוחי האדמה שמן זית בנדיבות, מלח גס ופלפל שחור גרוס
- מרחי היטב את השמן והתבלינים על תפוחי האדמה
- הוסיפי לתבנית 3 גבעולי רוזמרין והניחי את תפוחי האדמה כאשר הקליפה כלפי מעלה
- חתכי חריצים אלכסונים בכל "סירת תפוח אדמה"
- הכניסי לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות כאשר החצאים הפוכים (החלק השטוח כלפי מטה)
- יש לאפות כ 45 דקות עד שעה, תלוי בתנור, עדיף בטורבו
איך הייתה המנה?