המצרכים הדרושים

כשניסיתי להכין את העוגה בפעם הראשונה, לא האמנתי עד כמה היא פשוטה להכנה ועד כמה טעימה.
מאז אני מכורה לעוגות בחושות, כאשר עוגת גזר היא המנצחת על כולן.
מתאימה גם לאירוח וגם סתם לפנק את המשפחה או את עצמך.
*ניתן להוסיף מעט צימוקים ואגוזים לתערובת
שלבי הכנה
- מפרידים את החלבונים מהחלמונים, מקציפים במיקסר את החלבונים (הלבן) ומוסיפים בהדרגה את הסוכר, עד שמתקבלת תערובת סמיכה
- מגרדים את הגזרים במגרדת גסה
- מוסיפים את הגזרים, החלמונים, קמח, קינמון שמן ומעט ציפורן לתערובת ומערבבים היטב
- מוזגים לתבנית אינגלישקייק, מכניסים לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות ואופים כחצי שעה או עד שתוקעים קיסם והוא יוצא יבש
איך הייתה המנה?